Borgerhuset


Man kommer ind i Borgerhuset via den lille sal, som til daglig anvendes til mindre møder og aktiviteter. Til den store fest kan man starte med en vel-komstdrink i dette lokale, inden man går ind i den store sal ( 200 m²), med plads til max. 150 personer. I forbindelse med spisning skal man nok be-grænse sig til 100 personer +/-.

I den ene ende af festsalen er der en stor flot bar. I den anden ende af salen er der plads til musik og dans.
I tilknytning til den lille sal findes et særdeles veludstyret og stort køkken.

I modsat ende af den lille sal findes 2 toiletter plus et handicaptoilet. Hele Borgerhuset er i alle niveauer tilgængeligt for kørestole, idet der er adgang udefra direkte ind i den store sal, hvor en lift sørger for nem adgang til toi-letter og til den lille sal, der ligger 5 trin oppe.
Uden for Borgerhuset findes adskillige parkeringspladser, i tillæg til flere parkerings­­muligheder på Lykkesholmvej og Vestergade. Stationsvej er ikke bred nok til parkering. Endvidere findes udenfor en bålplads og en mindre 'skov', der må benyttes til lege og boldspil. Der er også mulighed for et spil Krolf på den faste bane. For teltliggere er der indrettet toilet og brusebad med varmt vand i den nærliggende træbygning. Flagstang og flag kan be-nyttes af Borgerhusets gæster, ligesom der omkring hoveddøren er faste kroge til brug ved opsættelse af æresport.

Balle Borgerhus

Lykkesholmvej 1 - 8444 Balle

Mail: info@balleborgerhus.dk